donderdag 22 augustus 2013

Wraps met pittige kip

Kip en marinade:
6 wraps
300 gram kip
1 el knoflookpeper
1 el piri-piri kruiden
2 el olijfolie

Dressing:
1 teentje knoflook
250 gram yoghurt
1 el bieslook
100 gram geraspte oude kaas
Zout en peper
2 tomaten

Bereiding:
Verwarm de oven op 180 graden.
Marineer de kip met olijfolie, knoflookpeper, piri-piri kruiden en laat het enkele minuten staan zodat de kruiden goed kunnen intrekken. Bak de kip vervolgens in een hete koekenpan totdat de stukjes kip mooi bruin zijn.

Nu kan de dressing gemaakt worden. Meng hiervoor de yoghurt, kaas, bieslook, knoflook, zout en peper door elkaar. Snijdt de tomaten nu in kleine blokjes en voeg deze toe aan de dressing.

Smeer de wraps in met de yoghurtdressing en leg de kip er bovenop. Vouw of rol de wraps op en bak ze af in ca. 15 a 20 minuten.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten