Vaak is in het gerecht een vleessoort toegevoegd zoals kip of gehakt.
Nu ben ik niet een al te grote vleeseter en leek het mij dus leuk om een Vega Lasagne te maken.
Me vriend is daarentegen niet zo gek op Gorgonzola,
maar ja als je niets zegt hierover merken ze er weinig van.
En inderdaad ook deze lasagne viel goed in de smaak.
Ik hoop dat jullie er ook lekker van kunnen genieten. Succes!
50 minuten / 4 personen / Diner

250 gram Mozzarella
150 gram Gorgonzola
400 gram Pittige Tomatensaus
250 diepvries spinazieblokjes
100 gram geraspte oude kaas
4 el tapende
250 gram Lasagnebladen
Snufje peper en zout
Verwarm de oven alvast op 180 graden en ontdooi de spinazie vervolgens in een koekenpan. Snijdt nu de gorgonzola en mozzarella in kleine blokjes en breng dit op smaak met de tapende en wat peper en zout. Voeg als laatste de ontdooide spinazie toe.
De lasagneschaal kan nu gevuld worden. Begin hierbij met een laag tomatensaus, vervolg dit met het spinaziemengsel en dek het af met de lasagnebladen.
Vervolg dit ritueel totdat alles op is en sluit af met een klein beetje tomatensaus. Bestrooi het geheel met de geraspte kaas. De lasagne kan afgebakken worden in circa 30 min.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten