donderdag 2 februari 2012

Smeuïge nacho dipsaus

15 minuten / 8 personen / hapje
 

Ingrediënten                  Materiaal

1 blik tomatenblokjes                             Blender
125 ml crème fraiche                              Kleine mengkom
1 rode ui
100 grap geraspte oude kaas
Paprikapoeder
1 tl rode pepersaus
Olijven zonder pit

Bereiding:

Doe de tomaten in de blender en voeg de crème fraiche eraan toe. Snijdt de ui en olijven nu in kleine blokjes en voeg dit toe aan het mengsel. Volg het op met de overige ingrediënten en meng het met een lepel nogmaals goed door elkaar zodat het een geheel wordt.


Tip:

U kunt ook nacho’s aan de dipsaus toevoegen en het vervolgens opwarmen. Houdt hiervoor onderstaande beschrijving aan

Verwarm de oven op 180° en leg de nacho’s in de ovenschaal. Snijdt de ui in kleine blokjes en mix deze samen met de crème fraiche, tomatenblokjes, paprikapoeder en pepersaus in door elkaar. Schenk het geheel vervolgens over de nacho’s en serveer het af met de geraspte kaas. Het gerecht mag nu voor 5 á 10 de oven in. Het gerecht is klaar zodra de kaas geheel gesmolten is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten