donderdag 27 november 2014

Broodje kip kerrie


Ingrediënten (2 personen)
200 gram blokjes kipfilet
1 teentje knoflook
1 tl kip-kruiden
1 el kerriepoeder
1,5 el massala
Snufje zout en peper
1 rode ui
2 pistoletjes
2 tl Sambal
1 tl oestersaus
Scheutje olijfolie


Bereiding 
Verwarm de oven voor op 180 graden en bak de broodjes bruin. Laat ze buiten de oven even afkoelen.

Marineer de kipfilet met de knoflook, kip-kruiden, kerriepoeder, massala, oestersaus, peper en zout.
Schenk de olijfolie in de koekenpan en bak de kipfilet gaar en bruin.

Snijd de ui in plakjes of blokjes.
Smeer de afgekoelde broodjes licht in met sambal en beleg de broodjes met ui, komkommer en verdeel de kip eroverheen. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten